Pages

Yeni Açılmış Server Nasıl Tutar l Dolar

9 Şubat 2014 Pazar Gusapba 0 yorum

Yeni açmış olduğunuz bir pvp serverlar oyununuz var ve bu server için çabalamak ve iyi bir server yapmak istiyorsanız birazdan okuyacağınız tavsiyeleri mutlaka dikkatlice okuyunuz ve bunlara uyarak iyi bir server olmanın yolunda ilerleyebilirsiniz.

 

İyi bir pvp server oluşturmak için öncelikli olarak hedeflediğiniz kullanıcısı kitlesine yetebilecek kadar bir sağlam vds serverına sahip olmanız gerekmektedir. Vds serverın önemi ise kullanıcıların takılmadan ve rahatça oyun oynayabilmeleri için sağlam bir alt yapı oluşturmaktır. Pvp serverlar hepsi birbiri ile yarış içinde olduklarını unutmayarak mutlaka bununla ilgili forumlarda ve bloglarda hepsinde sizin farkınızı anlatacak yazılar yazınız. Bu farkları iyi belli ediniz ki sizin kullanıcılarınız bu farkları görerek sizleri tercih etsinler. Bu anlatımları da yaptıktan sonra serverınızda sürekli online olabilecek sizlere destek olmak amaçlı güvendiğiniz yönetici yardımcıları bulmanız gerekmektedir. Bu yardımcılar pvp serverlar online kalarak oyuncuların her türlü isteklerine yardımcı olarak ve bunların sorunlarına destek olarak sürekli ilgi ile oyunculara kalitesini kanıtlayarak bir fark atmış olursunuz.

 

Pvp serverlar en çok kapanma problemi yaşamaktadır. Bunların olmaması için gerekli olan bütçeyi ve gerekli olan sunucuyu çok iyi seçmelisiniz. Bundan dolayı serverınızda ufak ücretlere eşyalar satarak biraz olsun serverınıza destek olabilirsiniz ve kullanıcıları kaliteyi gördükten sonra serverınıza bu ücretleri ödemeyi kabul edeceklerdir ve bu cüzi miktarları almanız karşılığında kaliteli bir server sunabilirsiniz.

0 yorum: